Stockholms Aikidoklubb

Nybörjarträning i aikido

Nybörjarträning i aikido på Stockholms AikidoklubbNybörjarträning i aikido på Stockholms Aikidoklubb

Vi har två pass på måndagar och onsdagar, ett baspass mellan 19.00 och 20.00. Där tränar vi grundträning. Detta är ett pass som är utmärkt för dig som är ny. Du kommer att få träna med andra av våra medlemmar som också tränar på det passet. Det gör att du kommer att lära mycket snabbare än på en renodlad nybörjarkurs.

Start måndagen den 28 januari 2019!

Gå först på baspassen som introduktion så du blir varm i kläderna. (mån/ons 19.00). Därefter har du dubbelpass varje måndag/onsdag 19.00 & 20.00, fredagar kl 19.00 plus ett miniläger en söndag varje månad. Ytterligare längre fram kan du även träna torsdagar kl 20.00 Många träningstillfällen!

Nybörjarträning i aikido från 15 år

Som nybörjare kan du träna 2 gånger i veckan: måndagar, onsdagar kl 19.00-20.00, på baspassen. Notera att vi endast har vuxenträning, inte barn eller ungdomsträning.

Blandade grupper

Vi har vad vi kallar bas-pass för dig som är ny. På de passen tränar alla tillsammans, oavsett hur länge man tränat, eftersom du kommer alltid behöva träna grunderna. Det betyder att du får lyxen av att träna med andra som tränat många år vilket gör att du kommer att lära det mycket snabbare än om du endast tränar med nybörjare. Instruktörerna anpassar träningen så att nivån är lagom för alla. Detta gäller främst baspassen. Är du ny rekommenderar vi att du först och främst var med på baspassen, i andra hand de avancerade passen. Du är förståss välkommen att vara med på båda när du kommit igång. Ju mer träning desto bättre.

När kan man börja?

Du är välkommen att börja träna när som helst under terminen. Ingen föranmälan behövs men hör gärna av dig på mail eller telefon om du har några frågor och tänk på att komma i god tid till dojon första gången. Alla får provträna utan kostnad två gånger!

Nybörjarerbjudande

Aikido A Beginner's Guide To Traditional AikidoDu kan få en termins aikidoträning inklusive en dräkt (gi), plus böckernaA beginner’s guide to Aikido samt Aikido passport.
Allt för 1300 kr
Därefter priser enligt nedan.

 

 

Varierande träningsform

Aikidoträningen är varierad och du kommer att få pröva på kasttekniker, fasthållningstekniker, anfallstekniker, försvar mot grepp, slag och sparkar.  I traditionell aikido ingår även vapenträning, svärd, stav och kniv. Träningen inleds med en grundlig uppvärmning som garanterar dig att bli genomvarm, med så väl styrka som konditionsmoment.

Aikido som självförsvar

Traditionell aikido är utmärkt att träna som självförsvar.  Självförsvarsaspekten av träningen är en naturlig del inom ramen för den ordinarie träningen.

Kostnader

Alt. 1 – 1100 kronor/termin.
Alt. 2 – 2000  kronor/år (2 terminer).
Alt. 3 – 1100 kronor/termin för studerande och arbetssökande.

Det är 2 terminer per år. Terminsskiftet sker vid jul- och sommaruppehållet. Alla avgifter erläggs i förskott och återbetalas ej. Du får prova på vid 2 tillfällen innan du bestämmer dig.

Hur du betalar!

Avgifter betalas alltid i förskott till klubben. Inbetalda avgifter återbetalas ej.
Inbetalningar görs på Plusgiro 836 13 27-3 (Stockholms Aikidoklubb Iwama Ryu).
Ange alltid namn/fakturanummer på inbetalningen.

Nybörjarträning i aikido på Stockholms Aikidoklubb

Stockholms Aikidoklubb - info@stockholm-aikido.se - Telefon +46-733-15 20 40 - Rosenlundsgatan 54 Stockholm